Yritys

Monialaiset kotityöpalvelut, siivouspalvelut ja hevostilojen lomituspalvelut! 

Vuonna 2006 perustettu T:mi Maaret Heiskanen tuottaa monialaisia siivous- ja kotityöpalveluita sekä lisäksi hevostilojen lomituksia ja näiden palveluiden yhdistelmiä. Palvelua tuotetaan tällä hetkellä pääsääntöisesti yksityisille palveluntarvitsijoille, mutta myös yrityksille tarjotaan ylläpito- ja perussiivousta.

Yrityksen toiminnassa tärkeimmät arvot ovat asiakkaan ja ympäristön kunnioitus. Asiakkaalle tuotetaan laadukasta, luotettavaa, turvallista ja joustavaa palvelua tarpeiden sekä toiveiden mukaisesti.

Yrityksessä panostetaan laadunvalvontaan sekä jatkuvaan kehitykseen ja koulutukseen.

Asiakaskodeissa perinteisen siivoustyön ohessa tapahtuvat kotityöpalvelut, kuten tekstiilienhuoltopalvelut, pienimuotoiset ateriapalvelut sekä avustamispalvelut kuten kauppa-asiointi.

Tarkoitus on tuottaa palvelua, joka vastaisi ns. entisten kodinhoitajien työtä. Asiakas voi saada monta tarvitsemaansa palvelua samalla käyntikerralla ja samalta henkilöltä.

Asiakkaalle suunnitellaan aina juuri hänen tarpeitaan vastaava palvelukokonaisuus ja sen toteutumista ja muutostarpeita seurataan jatkuvasti käyntien yhteydessä.

Muista kotitalousvähennys

Tutustu myös arvonlisäveroton sosiaalihuoltopalvelu

Yritys on jäsen Suomen Yrittäjissä ja Suomen Kotityöpalveluyhdistyksessä.

Yrityksen tuottamia palveluita voi myös yhdistellä. Lomituspalvelun ostava hevostilallinen voi samalla tilata ikkunan pesun tai siivouksen kotiinsa. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle sopiva palvelupaketti!